Klubaften

Hvalsø Kulturhus Skolevej 12, Hvalsø

Medbring til denne aften dine bedste billeder fra hver fototur vi har afholdt siden 2020 - dog kun max 5 fra hver tur. Vi vil se hvad vi har fået ud af turene og snakke om resultaterne og eventuelle anderledes behandling af de enkelte billeder hvis det ønskes.

Fototur: Sporvejsmuseet

Sporvejsmuseet Skjoldenæsvej 95, Jystrup

Klubben betaler entre denne aften for medlemmerne. (Medlemmer under 18 år får også en gratis is) Oplev sporvogne og museet i aftenstemning med lys i butikkerne og i de gamle gadelamper. Der er også mulighed for: Stjernekik med Københavns Astronomiske Forening

Workshop: Astrofoto – Andromeda

Vi vil med "almindeligt" udstyr følge denne guide fra YouTube og forsøge at lave nogle flotte billeder. https://www.youtube.com/watch?v=pXcRKoxTPVg Vi bytter rundt på aktiviteterne hvis det er overskyet - hold jer opdateret her

Workshop: Timelapse

Hvalsø Kulturhus Skolevej 12, Hvalsø

Vi vil lave en eller flere Time Lapse denne aften. Time Lapse minder meget om Stop Motion og benytter sig af mange af de samme teknikker.Vi vil også udveksle ideer erfaring mm. Medbring gerne nogle Time Lapse som du selv har været med til at lave.

Workshop/Klubaften – Emne mangler

Hvalsø Kulturhus Skolevej 12, Hvalsø

Vi har endnu ikke fastlagt aktiviteten for denne aften - gode ideer modtages gerne

Juleafslutning

Hvalsø Kulturhus Skolevej 12, Hvalsø

Julehygge med lidt godt til ganen. Snak om årets aktiviteter og ideer til 2023 aktiviteter Årets Foto 2022 - åbning for aflevering mm.